16.10.2024

Здобувачі і співробітники кафедри Маркетингу та торговельного підприємництва ННІ УІПА ХНУ ім.Каразіна відвідали онлайн зустріч з Людмилою Федоровою, начальником сектору оперативного пошуку та партнетрства в сфері інформаційних технологій УПК в Харківській області Департаменту кіберполіції НПУ, яка більш детально розповіла про конкурс для студентів CYBER SECURITY CAMP за підтримки кіберполіції України, компанії Binance, ХНУВС та ГО «Брама».
Метою конкурсу є підвищення обізнаності молоді в питаннях цифрової безпеки, протидії онлайн-загрозам та розвитку навичок у сфері кібербезпеки. Конкурс включатиме чотири етапи: 1. Тестування на логічне мислення.  2. Вирішення квестових завдань.   3. Представлення відеопрезентацій.  4. Практичне навчання для переможців.
Переможці матимуть змогу пройти інтенсивний офлайн-курс з кібербезпеки та криптозахисту під керівництвом експертів компанії Binance. Фінальним етапом стане практичне навчання з розіграшем цінних призів серед учасників. Запрошуємо всіх бажаючих до участі 👍
Проведено виховний захід аспірантом кафедри маркетингу та торговельного підприємництва ННІ УІПА ХНУ ім. В. Н. Каразіна 🧑‍🎓 – Олександром Бурикіним.
Тема: «Всесвітній день гідності» 🌎.