Вересень 2024

На кафедрі маркетингу та торговельного підприємництва ННІ “УІПА” ХНУ ім. Каразіна було проверено виховний захід “День борщу в Україні”. Доцентом кафедри Польовою Тетяною Володимирівною зроблено екскурс по питанням: Борщ як нематеріальна культурна спадщина України та “маркер національної ідентичності”; Битва за борщ між Україною та рф; Перші письмові згадки борщу (королівські, гетьманські і панські борщі); День борщу як «туристичний магніт”; Міжнародний Індекс борщу; Чому борщ називають борщем, приказки і приспівки про борщ у народній творчості; Скриня вітамінів: унікальність і особливості страви; Борщ – впізнаваний візуальний символ (емодзі, ілюстрації Mala Malue); стисла тематична вікторина та бачення фірмової першої страви МТП з освітніх компонентів.
Студентка Хокова Аліса повідомила про пам’ятну монету номіналом 5 гривень, випущену Національним банком України на честь українського борщу і продемонструвала її 62 учасникам заходу. Отже, дослідження борщу, його символізму й ролі в українській культурі триває і має продовжуватися. Борщ – це те, що завжди. Як запах чорнобривців, мамина колискова. Тож український борщ має нашу силу й унікальність!
 
Представники харківського бізнесу, бізнес-спільнот та підприємці зібралися разом у рамках проєкту «Купуй Харківське», де розробляли стратегії просування харківських продуктів.
Воркшоп проходив 27-28 вересня у м. Харків.⏰ Організаторами виступив Офіс реформ Харкова.🏬
Протягом двох днів учасники заходу обговорили спільне бачення актуальних проблем бізнесу в регіоні, розробили бізнес-моделі для реалізації проєктів та навіть перевірили на реалістичність ці бізнес-рішення. 💹
Проєкт «Купуй Харківське», реалізується за підтримки проєкту Агентства США 🇺🇸 з міжнародного розвитку (USAID) «Зміцнення громадської довіри» (UCBI).
Він складається з кількох етапів: проведення досліджень товарів і послуг місцевих підприємців, розробки стратегії їхнього просування, а також створення інструментів для збільшення обсягів продажів.📈
Здобувач третього освітньо-наукового рівня вищої освіти кафедри маркетингу та торговельного підприємництва спеціальності 076 “Підприємництво та торгівля” – Дмитро ВЕРКУШ брав активну участь!🤝
Пишаємося кожним нашим здобувачем!🥰
Бажаємо подальших успіхів!💯
Кафедра маркетингу та торговельного підприємництва відвідала спільний захід – ГО «Прогресильні» та Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти:
Акредитація освітніх програм: які новації та виклики для ЗВО?
Говорили про те:
▶️ Якою буде акредитація по-новому?
▶️ Які зміни відбудуться у процедурі здійснення акредитації освітніх програм за Положенням 2024 року?
▶️ Як здійснюватиметься постакредитаційний моніторинг?